Egynapos workshopok

A bolygóminőségek mind egy-egy életterülethez, lelki területhez tartoznak. Ezeken az égitesteken és saját születési képleteden keresztül önmagad új vagy mélyebb oldala tárul fel. A workshopokon a csoport támogató ereje, élmények és felismerések várnak rád! Mindeközben, pedig az asztrológia csodás világa is elvarázsol.

Merkúr

Kommunikáció és megértés

A Merkúr az intelligencia és előrelátás adományozója, a gyakorlati bölcsesség, a tanulás, az értelem és a tudás felett uralkodik! A születési képletünkben található pozíciója feltárja, hogyan kommunikálunk, gondolkodunk és tanulunk, miben vagyunk egyediek és miben kell fejlődnünk.

Szaturnusz

Sors és életfeladat

Aki ismeri a sorsát az látja honnan jön és merre tart, tisztán látja a feladatait és kihívásait. Képes tudatosan részt venni sorsa alakításában.
Ismerd meg Te is a sorsodat!

Mars

Belső erő és megvalósítás

Az, aki kapcsolódik a belső erejéhez az jól tud határokat húzni, kezdeményező és megvalósítja céljait. Bátran vállalja saját igazát, de mindezt szelíd határozottsággal teszi.
Kapcsolódj Te is a belső erődhöz!

Jupiter

Önbizalom és kiteljesedés

Aki ismeri a Jupitert, az tisztán látja életének a növekedési és virágzási ciklusait. Tudja mely területeken lehet sikeres és mások számára inspiráló.
Kapcsolódj Te is a benned élő gazdagsághoz!

Nap

Az önazonosság felé

Az önazonos ember önbizalommal teli, bátran vállalja véleményét, tisztában van céljaival és értékeivel. Kiegyensúlyozott, elégedett és sugárzó.
Légy Te is önazonos!