Merkúr workshop

Kommunikáció és megértés

Kommunikáció és megértés

Ennek a workshopnak az a célja, hogy megismerd a saját merkúri minőséged: hogyan gondolkozol, mi alapján közelíted meg a helyzeteket és mi a te erősséged?  Tüzes-intuítiv, levegős-absztrakt, földies-gyakorlatias vagy vizes-érzelmekkel áthatott vagy?  Megértheted, hogy a környezetedben élők, miért és hogyan közelítik meg az életet és hogyan tudsz jobb kapcsolatokat ápolni.

Másrészt a Merkúr a kommunikáció és közvetítés bolygója is, ezért körbejárjuk, hogy személyes Merkúr állásod hogyan nyilvánul meg a kommunikációdban, milyen és milyen területeken segíti a fejlődést.

Tematika

  • A születési képlet építőkövei

  • A Merkúr asztronómia, mitológia, lelki aspektusai

  • A Merkúr eleme – tűz, föld, levegő, víz

  • A Merkúr, mint hajnal- és esthajnalcsillag megnyilvánulása a személyiségben.

  • A Merkúr retrográd jelenség

  • Testvérkapcsolatok, mint merkúri örökség

  • A Merkúr jegyének megnyilvánulásai

A bolygó workshopokat azért alkottam meg, mert egy új megközelítést szeretnék adni az asztrológiai önismerethez, amelynek a középpontjában a tudatosításon túl a saját élmények és megélések állnak. A legtöbben az asztrológiai jellemzéseket önmaguk és egymás beskatulyázására használják, mert senki nem mutatta meg, hogyan lehet másképp.

Ezen alkalmak teret biztosítanak arra, hogy friss szemmel fedezd fel önmagadat. A workshopokon nem fogsz kinyilatkoztatott igazságokkal találkozni, hanem segíteni fogok neked megtalálni a sajátodat.

Amit a workshopon még kapsz

A képzés anyagának Merkúr munkafüzete Nyomtatott személyes horoszkóp  Családias hangulatot és sok felismerést A tanfolyamra érkezéskor a Napfényes Étterem ajánlatából kérhetsz ebédet.

Időpont

Részvételi díj

15.000 Ft

Helyszín

Budapest 1066, Teréz krt. 46 2.em, Márk Center irodaház

 

Jelentkezés