Rólam2019-02-05T10:25:43+00:00

Dan Millmannel a színpadon

Robert Hand (korunk kiemelekedő asztrológusa) társaságában a 2018-as Chicagoi Asztrológiai Világkonferencián

Üdvözöllek, Antal Péter vagyok, asztrológus, coach és tréner.

Mielőtt az asztrológiával találkoztam alapvető létkérdések foglalkoztattak. Mi az élet értelme? Mi az életem célja?  Van-e isten? Létezik-e a sors és ha igen, mennyire vagyunk szabadok? Ezek a kérdések nyomasztóak voltak, de leginkább attól szorongtam, hogy nem találtam senkit vagy semmit, aki hiteles választ adott volna. Pedig nagyon vágytam rá, hogy világos, tiszta útmutatást kapjak az életemet illetően.

Ekkor találkoztam az asztrológiával és egy teljesen új világ tárult fel számomra, amely egyszeriben válaszokat ígért. Nagyon megörültem, hogy találtam egy irányt, amerre elindulhatok a bizonytalanságból. Rögtön belevetettem magam a tanulásba, hogy tapasztalati úton győződjek meg az asztrológia működéséről. Megfigyeléseim hamar bizonyosságot és válaszokat adtak kérdéseimre és azóta sok más embernek is.

Kiváltságosnak érzem magam, hogy a nemzetközi szakemberek egyik legnagyobbjának – Noel Tyl – asztrológiai mesterképzését  elvégezhettem, és hogy itthon is nagyszerű tanároktól tanulhattam a legkülönfélébb asztrológiai irányzatokat. Több, mint ezer ember tisztelt meg bizalmával, ismerhettem meg sorsát és képletét. 

Azért, hogy minél hitelesebben tudjak segíteni, más irányban is képeztem magam – Pszichofonetika coaching és a Módszeres Empátia egyetlen hazai képviselőjeként kísérem mindazokat, akik a belső átalakulás munkáját tovább szeretnék mélyíteni, hogy a sorsukat a kezükbe vegyék. 

Minden alkalommal csodálattal tölt el, amikor eljön valaki és a helyére kerülnek benne a dolgok. Megvilágosodik számára valami fontos, magával és az életével kapcsolatban, amiből én is mindig újat tanulhatok.

Tanulmányaim

2011-2018 Noel Tyl – Asztrológiai Mesterképzés, USA

2013-2017 Pszichofonetika – Coach képzés – Yehuda Tagar

2011 Spirituális Radix asztro-kineziológia – Korcsmáros Magda

2011 CPA (Centre for Psychological Astrology) London – John Green

2010 Touch for Health I-III. – Pogány Zita, Bíró Anna

2009-11 Huber féle asztrológiai pszichológia – Bertalan Éva

2009 ProCoach™ Tréner & Coach – Advantage Group

2008 Principi Zivota 1-4 , (Az élet alapelvei) önismereti rendszer – Kovács Mária

2007- Váradi Tibor önismereti és szellemtudományi előadásai

2007 Tranzakció Analízis alapképzés – Advantage Group

2006 Training Coordinator – Morgan Stanley

2006-07 Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet

2006 Facilitátor képzés – EDS Magyarország Kft.

2005-07 Tréner – EDS Magyarország Kft.