Mars workshop

Belső erő és megvalósítás

Belső erő és megvalósítás

A Mars a célratörő erőnk, akartunk, asszertivitásunk, amely ideális esetben a Napot szolgálja. Mert a Nap hordozza az ideát, amit meg kellene valósítanunk a Mars, pedig a hűséges tábornoka.

Igazán erős az, aki tud igent mondani, nem pedig csak nemeket, mindezt pedig szelíden. Gyakran nem könnyű határokat húzni– ebben segít a Mars megismerése. Ennek a workshopnak a célja, hogy közelebb kerülj a belső erődhöz és jobban tudd képviselni és megvédeni magadat.

A Mars révén kulcsokat és erőt kapsz ahhoz is, hogy kezdeményezz és megvalósítsd a terveidet. Mindannyian másképp törekszünk a céljaink felé. A saját Mars állásod mutatja meg, hogy mi a Te igazi erősséged, amellyel célba tudsz érni.

Tematika

 • A születési képlet építőkövei

 • A Mars asztronómia, mitológia, lelki aspektusai

 • Mars a 4 elemben – föld, tűz, víz, levegő

 • Az erő fejlődése és sérülései

 • Határok – igenek és nemek

 • A megvalósítás útján: Mars a 12 jegyben

 • A Mars erők akadályozói és segítői a képletemben

„Kétszer volt alkalmam asztrológiai workshopon részt venni. Mind a kétszer olyan élményekkel mentem haza, aminek még napokig a hatása alatt voltam. Számomra nagyon pozitív volt, hogy a helyszín, a légkör nagyon hamar barátságos és oldott lett, ami köszönhető Péternek aki kedves, vidám és segítőkész volt. Betekintést nyerhettünk általa az asztrológia világába, még azon kissé laikusoknak is (mint én) érthető volt és hétköznapi a bolygók világa. Személyre szabottan „ismerkedhettünk meg” saját magunkkal. Péter végig figyelemmel kísért minket, bármikor kérdezhettünk, interaktívan zajlott a nap. Igazi feltöltődés volt számomra, bárkinek szívesen ajánlom a részvételt, akit picit is érdekel az asztrológia és önmaga kapcsolata.

/Kinga, hivatalnok/

„Erőt és kitartást kaptam ahhoz, hogy a jelenemben történő eseményekben, amiket nehézségnek ill. lehetőségnek élek meg, tovább haladjak. Köszönöm és várom a következő témát!”

/Gábor/

A bolygó workshopokat azért alkottam meg, mert egy új megközelítést szeretnék adni az asztrológiai önismerethez, amelynek a középpontjában a tudatosításon túl a saját élmények és megélések állnak. A legtöbben az asztrológiai jellemzéseket önmaguk és egymás beskatulyázására használják, mert senki nem mutatta meg, hogyan lehet másképp.

Ezen alkalmak teret biztosítanak arra, hogy friss szemmel fedezd fel önmagadat. A workshopokon nem fogsz kinyilatkoztatott igazságokkal találkozni, hanem segíteni fogok neked megtalálni a sajátodat.

Amit a workshopon még kapsz

 • A képzés anyagának Mars munkafüzete
 • Nyomtatott személyes horoszkóp
 • Családias hangulatot és sok felismerést
 • A tanfolyamra érkezéskor a Napfényes Étterem ajánlatából kérhetsz ebédet.

Mielőtt jelentkeznél

A csoportos feladatok miatt és azért, hogy mindenkire kellő figyelem jusson, a workshopon legfeljebb 12 fő tud részt venni.

A workshophoz szükséges nyomtatott anyagok elkészítéséhez szükségem lesz a pontos (1 órán belüli) születésed idejére és helyére. Kérlek ezt tüntesd fel a megjegyzés rovatban. Ha nem tudod 1 órán belüli pontossággal, hogy mikor születtél, akkor képletedet pontosítani kell, az ehhez szükséges részleteket itt találod. Ebben az esetben ezt jelezd a megjegyzés rovatban, hogy időben ki tudjam számítani ill. kérdés esetén tudjunk beszélni a workshop előtt.

Itt jelentkezz

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Jelentkezem!” gombra! A visszaigazoló e-mailt azonnal megkapod azonban ez még nem jelenti, hogy mindenképpen biztosítjuk a helyedet a workshopon. A helyedet részvételi díj beérkezésével véglegesítjük.