Jupiter workshop

Önbizalom és kiteljesedés

Önbizalom és kiteljesedés

Aki találkozik a Jupiter erőivel, annak lelkesedése, bizalma és hite új lendületet kap!

Ennek a workshopnak a célja, hogy közelebb kerülj a benned rejlő bőséghez és gazdagsághoz. Mindannyian rendelkezünk tálentumokkal és adottságokkal, de nem biztos, hogy ezeket elég értékesnek tartjuk, vagy hogy tisztában vagyunk vele, hogy mi a mi tehetségünk. Ezért ezen a workshopon a hangsúlyt arra helyezzük, hogy felismerd a Jupiter által jelölt értékeidet.

Fontos, hogy a tehetségeken kívül folyamatosan áradó segítő erőket is kapunk. A Jupiter a „nagy szerencse bolygója”. Ő adja a bőséget, a növekedési és fejlődési vágyat. A workshopon megvizsgáljuk a Jupiter haladását a születési képletedben azért is, hogy a rendelkezésedre álló segítő erőket tisztán lásd és maximálisan ki tudjad őket aknázni.

Tematika

 • A születési képlet építőkövei

 • A Jupiter asztronómia, mitológia, lelki aspektusai

 • A 12 bőség és növekedés 12 területe

 • A Jupiter a születési képlet 12 házában – a kiteljesedés útja

 • A siker 4 típusa

 • Hit, bizalom, önbecsülés – Jupiter a képletemben

 • A kiteljesedés életritmusai – A Jupiter tranzitok

Orsi lakberendező

“Nagyon hasznos volt, hogy az alapoktól kezdtük és minden érthető volt, laikusként is. Szuper volt a slideshow és a kiscsoportos gyakorlatok. Megdöbbentő volt meglátnom, hogy miért úgy működöm, ahogy és, hogy ez teljesen rendben van. Már ez önmagában is jót tett az önbizalmamnak.”

A bolygó workshopokat azért alkottam meg, mert egy új megközelítést szeretnék adni az asztrológiai önismerethez, amelynek a középpontjában a tudatosításon túl a saját élmények és megélések állnak. A legtöbben az asztrológiai jellemzéseket önmaguk és egymás beskatulyázására használják, mert senki nem mutatta meg, hogyan lehet másképp.

Ezen alkalmak teret biztosítanak arra, hogy friss szemmel fedezd fel önmagadat. A workshopokon nem fogsz kinyilatkoztatott igazságokkal találkozni, hanem segíteni fogok neked megtalálni a sajátodat.

Amit a workshopon még kapsz

 • A képzés anyagának Jupiter munkafüzete
 • Nyomtatott személyes horoszkóp
 • Nyomtatott Jupiter tranzit táblázat 72 éves korig – a tudatos követéshez
 • Családias hangulatot és sok felismerést
 • A tanfolyamra érkezéskor a Napfényes Étterem ajánlatából kérhetsz ebédet.

Időpont

Mielőtt jelentkeznél

A csoportos feladatok miatt és azért, hogy mindenkire kellő figyelem jusson, a workshopon legfeljebb 12 fő tud részt venni.

A workshophoz szükséges nyomtatott anyagok elkészítéséhez szükségem lesz a pontos (1 órán belüli) születésed idejére és helyére. Kérlek ezt tüntesd fel a megjegyzés rovatban. Ha nem tudod 1 órán belüli pontossággal, hogy mikor születtél, akkor képletedet pontosítani kell, az ehhez szükséges részleteket itt találod. Ebben az esetben ezt jelezd a megjegyzés rovatban, hogy időben ki tudjam számítani ill. kérdés esetén tudjunk beszélni a workshop előtt.

Itt jelentkezz

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Jelentkezem!” gombra! A visszaigazoló e-mailt azonnal megkapod azonban ez még nem jelenti, hogy mindenképpen biztosítjuk a helyedet a workshopon. A helyedet részvételi díj beérkezésével véglegesítjük.