Nap workshop

Identitás. Egyediség. Kreativitás.

Az Önazonosság felé

Aki tisztán éli meg a saját Nap erőit az sugárzik, árad és önbizalommal teli.

Ennek a workshopnak a célja, hogy megerősítsen az egyediségedben és azokban a pozitív tulajdonságokban, amelyeket a születési képleted szerint fontos kifejlesztened, ahhoz hogy teljesnek érezd az életedet.

A Nap a születési képletben az apa jelölője. Az, hogy milyen a belső ragyogásunk, illetve mennyire tudunk kapcsolódni hozzá, azon is múlik, hogy milyen apai mintákat hordozunk. Ezért ezen az alkalmon különös figyelmet szentelünk a személyes apai minták felderítésére, és pozitív megerősítésére.

Tematika

  • A születési képlet építőkövei

  • A Nap asztronómia, mitológia, lelki aspektusai

  • A 12 jegy fő feladata

  • A Nap a születési képlet 12 házában – életem vezérfonala

  • Az apakép feltérképezése

  • Az apai örökség a személyes képlet fényszögeinek tükrében

  • A belső Nap élménye

  • A Nap, mint a hivatás fontos jelölője

szervezetfejlesztő, coach

Tünde

"Peti óriási flash volt a mai workshopod! Tényleg kezdek újjászületni.. Csúcsszuper vagy! 😀 Köszönöm!"

A bolygó workshopokat azért alkottam meg, mert egy új megközelítést szeretnék adni az asztrológiai önismerethez, amelynek a középpontjában a tudatosításon túl a saját élmények és megélések állnak. A legtöbben az asztrológiai jellemzéseket önmaguk és egymás beskatulyázására használják, mert senki nem mutatta meg, hogyan lehet másképp.

Ezen alkalmak teret biztosítanak arra, hogy friss szemmel fedezd fel önmagadat. A workshopokon nem fogsz kinyilatkoztatott igazságokkal találkozni, hanem segíteni fogok neked megtalálni a sajátodat.

Mielőtt jelentkeznél

A csoportos feladatok miatt és azért, hogy mindenkire kellő figyelem jusson, a workshopon legfeljebb 12 fő tud részt venni.

A workshophoz szükséges nyomtatott anyagok elkészítéséhez szükségem lesz a pontos (1 órán belüli) születésed idejére és helyére. Kérlek ezt tüntesd fel a megjegyzés rovatban. Ha nem tudod 1 órán belüli pontossággal, hogy mikor születtél, akkor képletedet pontosítani kell, az ehhez szükséges részleteket itt találod. Ebben az esetben ezt jelezd a megjegyzés rovatban, hogy időben ki tudjam számítani ill. kérdés esetén tudjunk beszélni a workshop előtt.

Itt jelentkezz

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Jelentkezem!” gombra! A visszaigazoló e-mailt azonnal megkapod azonban ez még nem jelenti, hogy mindenképpen biztosítjuk a helyedet a workshopon. A helyedet részvételi díj beérkezésével véglegesítjük.