Belső erő és megvalósítás – Mars workshop2018-12-10T18:36:55+00:00

Mars workshop

Belső erő és megvalósítás

Belső erő és megvalósítás

A Mars a célratörő erőnk, akartunk, asszertivitásunk, amely ideális esetben a Napot szolgálja. Mert a Nap hordozza az ideát, amit meg kellene valósítanunk a Mars, pedig a hűséges tábornoka.

Igazán erős az, aki tud igent mondani, nem pedig csak nemeket, mindezt pedig szelíden. Gyakran nem könnyű határokat húzni– ebben segít a Mars megismerése. Ennek a workshopnak a célja, hogy közelebb kerülj a belső erődhöz és jobban tudd képviselni és megvédeni magadat.

A Mars révén kulcsokat és erőt kapsz ahhoz is, hogy kezdeményezz és megvalósítsd a terveidet. Mindannyian másképp törekszünk a céljaink felé. A saját Mars állásod mutatja meg, hogy mi a Te igazi erősséged, amellyel célba tudsz érni.

Tematika

 • A születési képlet építőkövei

 • A Mars asztronómia, mitológia, lelki aspektusai

 • Mars a 4 elemben – föld, tűz, víz, levegő

 • Az erő fejlődése és sérülései

 • Határok – igenek és nemek

 • A megvalósítás útján: Mars a 12 jegyben

 • A Mars erők akadályozói és segítői a képletemben

Orsi lakberendező

“Nagyon hasznos volt, hogy az alapoktól kezdtük és minden érthető volt, laikusként is. Szuper volt a slideshow és a kiscsoportos gyakorlatok. Megdöbbentő volt meglátnom, hogy miért úgy működöm, ahogy és, hogy ez teljesen rendben van. Már ez önmagában is jót tett az önbizalmamnak.”

A bolygó workshopokat azért alkottam meg, mert egy új megközelítést szeretnék adni az asztrológiai önismerethez, amelynek a középpontjában a tudatosításon túl a saját élmények és megélések állnak. A legtöbben az asztrológiai jellemzéseket önmaguk és egymás beskatulyázására használják, mert senki nem mutatta meg, hogyan lehet másképp.

Ezen alkalmak teret biztosítanak arra, hogy friss szemmel fedezd fel önmagadat. A workshopokon nem fogsz kinyilatkoztatott igazságokkal találkozni, hanem segíteni fogok neked megtalálni a sajátodat.

Amit a workshopon még kapsz

 • A képzés anyagának Mars munkafüzete
 • Nyomtatott személyes horoszkóp
 • Családias hangulatot és sok felismerést
 • A tanfolyamra érkezéskor a Napfényes Étterem ajánlatából kérhetsz ebédet.

Időpont

2019.

Részvételi díj

11.000 Ft

Helyszín

Teréz krt. 46 2.em
Budapest
1066
Márk Center irodaház

Mielőtt jelentkeznél

A csoportos feladatok miatt és azért, hogy mindenkire kellő figyelem jusson, a workshopon legfeljebb 12 fő tud részt venni.

A workshophoz szükséges nyomtatott anyagok elkészítéséhez szükségem lesz a pontos (1 órán belüli) születésed idejére és helyére. Kérlek ezt tüntesd fel a megjegyzés rovatban. Ha nem tudod 1 órán belüli pontossággal, hogy mikor születtél, akkor képletedet pontosítani kell, az ehhez szükséges részleteket itt találod. Ebben az esetben ezt jelezd a megjegyzés rovatban, hogy időben ki tudjam számítani ill. kérdés esetén tudjunk beszélni a workshop előtt.

Itt jelentkezz

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Jelentkezem!” gombra! A visszaigazoló e-mailt azonnal megkapod azonban ez még nem jelenti, hogy mindenképpen biztosítjuk a helyedet a workshopon. A helyedet részvételi díj beérkezésével véglegesítjük.