Ha valaki nem fér hozzá a Mars erőihez, az nem szükségszerűen a Mars állásából fakad!

Ahhoz hogy kiteljesedjünk, teljes éltetet éljünk, minden részünkre és erőre szükségünk van. Az égi világ ismerete pedig nagy segítséget jelent ebben mindazoknak, akik szeretnék önismeretüket mélyíteni. A személyes születési képletünk által, amely személyes térképünk az életünkre, még tisztábban felismerhetjük, hogy milyen erőket és minőségeket kell kiegyensúlyoznunk, erősítenünk vagy gyógyítanunk magunkban. Megérthetjük, hogy miért ütközünk nehézségekbe egy-egy bolygóminőség kifejezésekor és, hogy hol akad el az energia a lelkünkben. A feltérképezést követően, pedig tudatosan tehetünk a gyógyulásért. Azaz bármelyik bolygóminőség sérül is bennünk, az kihat az összes többire is.

A hét fő bolygó és minőségeik

Bolygó Minőségek
A Nap Én erő, szív erők, tudatosság
Hold Lelkiség, befogadás, anyaság, belső gyermek
Merkúr Kommunikácó, gondolkodás, transzformáció,
Vénusz Szépség, szeretet, érzelmek, nőiség, művészet
Mars Akarat, önérvényesítés, megvalósítás, belső harcos
Jupiter Hit, bölcsesség, igazság kiteljesedés
Szaturnusz Felelősségérzet, kitartás, karma, akadályok, halál

A Mars az ösztönök bolygója. Általa tudjuk megvédeni magunkat, hozzá tartozik az adrenalin. A Mars erők erősen jelen vannak a testben, a bennünk lévő állatias részben. Eltávolodni az ismerttől– előremenni az ismeretlenbe– szaporodni – ez a Mars a hagyományos értelmezésben. Ő a Belső Harcos, a Belső Állat. A harcos, aki azért kűzd, hogy az egyensúlyba hozza a kivülről ránk nehezedő és belülről feszítő nyomásokat.

A Mars a konfliktusokban és a vágyakban, szenvedélyekben is kifejezi önmagát. Akarati összecsapásokba, ütközésekbe visz, a belső világunkból kimozdít a külvilágba, a tettekbe. Szükséges konfrontációba visz minket, néha még annak az árán is, hogy belehalhatunk. (Filmek:Szellemkutya, Gládiátor).  Ő az önzőségünk, és ha ural, teljesen figyelmen kívül hagyjuk a másikat. Ha viszont elnyomjuk, elfojtuk, akkor nem védjük meg magunkat, nem teszünk magunkért és elveszítjük önmagunkat.

Ezekből a tünetekből veheted észre, hogy nem kapcsolódsz a Mars erőidhez:

  • van terved, de nem valósítod meg
  • sokszor dühös és agresszív vagy másokkal, erőszakkal érsz célt
  • félsz az agressziótól
  • nem tudsz igent / nemet mondani (határhúzási gondok)
  • depresszív vagy és tétlen
  • nem tudod megvédeni magadat, igényeidet, áldozattá válsz
  • félsz elmondani véleményedet
  • döntésképtelen vagy
  • másokat hibáztatsz
[fusion_widget_area name=”avada-blog-sidebar” title_size=”” title_color=”” background_color=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]