Szaturnusz workshop

Sors és életfeladat

Sors és életfeladat

Aki megérti a Szaturnusz működését, az közelebb kerül sorsához!

Ennek a workshopnak a célja, hogy kulcsokat adjon az életed és sorsod megértéséhez. Közösen végigkövetjük a Szaturnusz mozgását a saját születési képletünkben. Látjuk azokat a törvényszerűségeket és motívumokat, amelyek mindannyiunkra egyaránt hatnak.

A Szaturnusz a születési képletben a „karma ura” az életfeladat egyik jelölője. Ő adja a korlátokat, kihívásokat és terheket – mindenkinek a maga sorsa szerint. Az, hogy milyen nehézségeken kell úrrá lennünk, mivel kell megbékélnünk, mikor kerülünk sorsdöntő helyzetekbe – ezt mind a Szaturnusz által láthatjuk.  Ezért ezen az alkalmon különös figyelmet szentelünk a sorsminták felderítésére, és annak az elsajátítására, hogy Te magad is nyomon tudd követni a Szaturnusz mozgását és hatásait.

Tematika

 • A születési képlet építőkövei

 • A Szaturnusz asztronómia, mitológia, lelki aspektusai

 • A 12 életfeladat a Szaturnusz tükrében

 • A Szaturnusz a születési képlet 12 házában – sorsom sarokpontja

 • A kiemelt szaturnuszi évek az életünkben

 • A Szaturnusz aktuális és múltbeli adománya a 12 életterületen a saját képletünk tükrében

„Erőt és kitartást kaptam ahhoz, hogy a jelenemben történő eseményekben, amiket nehézségnek ill. lehetőségnek élek meg, tovább haladjak. Köszönöm és várom a következő témát!”

/Gábor/

„Nagyon jól éreztem magam, eleinte rázott a hideg, de ahogy egyre jobban ráláttam, hogy mit hozott eddig a Szaturnusz az életemben, úgy megnyugodtam és lett még mélyebb megismerési vágy bennem. Nagyon jól egyensúlyban volt az elméleti és gyakorlati rész. Kedvet kaptam, ahhoz, hogy megismerjem a többi bolygót is.”

/Anna/

„Jó hangulatban, színes, változatos, élvezetes feladatokon keresztül megrengető erejű, személyre szabott, előrevivő felismerések arról, hogy mit akar tanítani nekem a Szaturnusz. Ez a Szaturnusz workshop :) Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki elérkezettnek látja az időt arra, hogy kimozduljon a komfort zónájából.”

/Gabi/

A bolygó workshopokat azért alkottam meg, mert egy új megközelítést szeretnék adni az asztrológiai önismerethez, amelynek a középpontjában a tudatosításon túl a saját élmények és megélések állnak. A legtöbben az asztrológiai jellemzéseket önmaguk és egymás beskatulyázására használják, mert senki nem mutatta meg, hogyan lehet másképp.

Ezen alkalmak teret biztosítanak arra, hogy friss szemmel fedezd fel önmagadat. A workshopokon nem fogsz kinyilatkoztatott igazságokkal találkozni, hanem segíteni fogok neked megtalálni a sajátodat.

Amit a workshopon még kapsz

 • A képzés anyagának Szaturnusz munkafüzete
 • Nyomtatott személyes horoszkóp
 • Nyomtatott Szaturnusz tranzit táblázat 72 éves korig – a tudatos követéshez
 • Nyomtatott személyes 7 éves ciklusok táblázat
 • Családias hangulatot és sok felismerést
 • A tanfolyamra érkezéskor a Napfényes Étterem ajánlatából kérhetsz ebédet.

Mielőtt jelentkeznél

A csoportos feladatok miatt és azért, hogy mindenkire kellő figyelem jusson, a workshopon legfeljebb 12 fő tud részt venni.

A workshophoz szükséges nyomtatott anyagok elkészítéséhez szükségem lesz a pontos (1 órán belüli) születésed idejére és helyére. Kérlek ezt tüntesd fel a megjegyzés rovatban. Ha nem tudod 1 órán belüli pontossággal, hogy mikor születtél, akkor képletedet pontosítani kell, az ehhez szükséges részleteket itt találod. Ebben az esetben ezt jelezd a megjegyzés rovatban, hogy időben ki tudjam számítani ill. kérdés esetén tudjunk beszélni a workshop előtt.

Itt jelentkezz

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a “Jelentkezem!” gombra! A visszaigazoló e-mailt azonnal megkapod azonban ez még nem jelenti, hogy mindenképpen biztosítjuk a helyedet a workshopon. A helyedet részvételi díj beérkezésével véglegesítjük.